- Dr. Hauschka behandelingen

"Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid"

Kan het zo zijn dat een behandeling van het gezicht een gezonde impuls betekent voor de huid en gehele organisme? 

Elisabeth Sigmund, de 'moeder' van Dr. Hauschka Cosmetica, ontwikkelde vanuit dit idee een bijzondere gezichtsbehandeling in haar "Salon voor de schoonheid" in Stockholm in de jaren 60 van de vorige eeuw. "De huid weerspiegelt de gezondheid."

Vanuit mijn praktijk in Leeuwarden probeer ik ook volgens deze principes de bijzondere Dr. Hauschka behandeling aan u te geven.

Van top tot teen doorstroomd met nieuwe energie! 

De behandeling bij Dr. Hauschka begint met een geurig voetenbad. De stress van alledag lost op in warmte en geeft een gevoel van welbehagen. De kern van de behandeling is de lymfestimulatie met fijne penseelstreken en zachte handbewegingen. Dit bevordert de vloeistofprocessen in het weefsel en stimuleert de regeneratie en gezondheid. De behandeling werkt ontstuwend en ontslakkend en versterkt zo het immuunsysteem.

Natuurlijk hoort daarbij ook het reinigen en verzorgen van het gezicht met natuurzuivere Dr. Hauschka Cosmetica. Zowel voor mannen als vrouwen.

De Klassieke Dr. Hauschkabehandeling leidt tot een diepe ontspanning en geeft een gevoel van doorstroomd en innerlijk in balans te zijn.

Elisabeth Sigmund 1914-2013