- Nieuwsbrief

Nieuwe Oogmake-up remover met 50% korting

Dr. Hauschka presenteert de nieuwe Oogmake-up remover om de gevoelige huid rondom de ogen zacht en grondig te reinigen, ook van waterproof make-up.  De samenstelling van kostbaar rozenwater, extracten van o.a. ogentroost en venkel harmoniseren en kalmeren de gevoelige huid. De prijs bedraagt € 22,95. U kunt bij mij in de salon de Oogmake-up remover aanschaffen met maar liefst 50% introductiekorting. De oogmake-up remover komt dan op  € 11,50! Tevens zit er tijdelijk een setje duurzame make-up pads van bio-katoen bij. Deze zijn uitwasbaar en een duurzaam alternatief voor wattenschijfjes.

Gratis Costmetica-reinigingsspons t.w.v. € 4,70
Bij de Dr. Hauscha Reinigingsmilk, Lotion, Lotion Speciaal en de Gezichtsreinigingscrème zit tijdelijk een Cosmeticaspons van natuurlijke cellulosevezels als cadeau. Deze spons is normaal te koop voor € 4,70 en is te gebruiken om de milk of reinigingscreme gemakkelijk te verwijderen. Deze actie is tijdelijk en op = op. 

 

Loveli natuurlijke deodorant zonder aluminium die echt werkt!

Loveli-4x-XL-puur-natuurlijke-deodorant-lres.jpg

Het nieuwe Nederlandse merk Loveli maakt deodorants op basis van kokosolie en natriumbicarbonaat (baking soda). De deosticks zijn in 4 fijne geuren te verkrijgen in 2 formaten, en als navulling, zodat er minder verspilling is. Het is een deodorant die echt goed werkt. Ook verkrijgbaar in een geur die mannen aanspreekt. Ik ben er trots op dat ik als eerste in Leeuwarden dit hippe, duurzame merk verkoop. Voor meer informatie kunt u op de site www.loveli.care terecht.
Prijzen vanaf  € 8,-- en voor een navulling € 6,--