- Nieuwsbrief

November Nieuwsbrief 2019

Wintersetje Dr. Hauschka

Cadeau-tip!

Dit leuke setje met drie heerlijke artikelen die deze winter zeker van pas zullen komen kunt u nu met korting aanschaffen. Het setje bevat de handcreme (€ 7,95) in een limited edition van 30 ml, heel handig om mee te nemen in de handtas. De onmisbare lippenverzorgingsstift (€ 9,50) van Dr. Hauschka voor zachte en verzorgde lippen, en het heerlijk geurende dennenbad,(€ 7,20) ook als u geen ligbad hebt is dit een heerlijk product om de winter door te komen. U kunt het in een voetenbad gebruiken, in een waterverdamper op de verwarming of op een washandje onder de douche, waarbij je geur het beste ervaart, het geeft ruimte in je hoofd! De totale verkoopwaarde is € 24,65. Zo lang de voorraad strekt nu voor € 21,95

 

Vloeibare dagcrème 30 ml. met gratis miniatuur oogmake-upremover

De Vloeibare dagcrème van Dr. Hauschka maakt de droge, vochtarme huid weer stralend. Ook voor de winter is het een hele fijne crème om de huid te hydrateren. Mocht uw huid in de winter ondanks de normale dagcrème nog droog en trekkerig aanvoelen dan kunt u deze onder de dagcrème gebruiken. Dit geeft een uitstekende bescherming en het droge trekkerige gevoel verdwijnt direct. Een prima combinatie met de andere crèmes van Dr. Hauschka, waar je dan minder van nodig hebt. U krijgt u tijdelijk bij een flesje vloeibare dagcrème van 30 ml (€ 20,50) een miniatuur van 20 ml. Oog Make-up Remover cadeau ter waarde van € 7,95. Deze twee-fasen reiniger verwijdert zelfs waterproof mascara op een milde wijze. 

 

Najaarsbehandeling € 42,50

Een Gezichtsbehandeling van 1 uur om de huid weer te laten stralen!
De gezichtsbehandeling begint met het reinigingsritueel van Dr. Hauschka met eerst warme geurige compressen vervolgens de reiniging met  Reinigingsmilk en daarna de reiniging met de Gezichtsreinigingcrème en versterken met de Gezichtslotion. De wenkbrauwen worden geëpileerd, Hierna volgt de ontspannende penseelmassage van gezicht, en een intensief verzorgend masker passend bij uw huidconditie. Terwijl het masker z'n werk doet krijgt u een decolletémassage met één van de Dr. Hauschka bodyolieën. Deze massage is een vervolg op de penseelmassage. De beide massages werken stimulerend op het lymfesysteem. Tot slot het indampen van het masker met wederom warme, geurige compressen en het aanbrengen van de dagcrème. Uw huid voelt weer heerlijk zacht en verzorgd aan!
Deze behandeling duurt 1 uur en is tot 1 januari te boeken voor € 42,50. Eventueel nog uit te breiden met verven of harsen.

 

Openingstijden rondom de feestdagen.

De salon is geopend tot en met zaterdag 21 december 13.00 uur. Vanaf donderdag 2 januari kunnen er weer afspraken ingepland worden.